Skip to content

Classica Mediaevalia et cetera

Antyk, średniowiecze, renesans

  • Wszystkie wpisy
  • Wydarzenia
  • Informacje
  • Newsletter
  • Kontakt
Książki Publikacje

Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.). Część II. Pokarm dla ciała i ducha

ByKrzysztof Nowak

Kwi 7, 2015 Byzantina, Culinaria

Nakładem Wydawnictwa UŁ ukazała się pod redakcją Macieja Kokoszki książka pt. Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część II, Pokarm dla ciała i ducha (Łódź 2014, seria: Byzantina Lodziensia XX).

Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.). Część II. Pokarm dla ciała i ducha
Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.). Część II. Pokarm dla ciała i ducha

Więcej informacji: strona wydawnictwa

facebook Facebook
Twitter Tweet
Follow Follow us
custom Share
custom Share
custom Share
custom Share
custom Share

Zobacz wpisy

Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.). Część I. Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.)
Krzysztof Jagusiak, Maciej Kokoszko, Zofia Rzeźnicka, Cereals of antiquity and early Byzantine times

Powiązane

Książki Przekłady Publikacje

Rudolf Glaber, Kroniki roku tysiącznego

Czasopisma Publikacje

Linguistica Copernicana 17, 2020

Książki Przekłady Publikacje

Antyfont, Dejnarchos i Likurg

Strona
  • Wszystkie wpisy
  • Wydarzenia
  • Informacje
  • Newsletter
  • Kontakt
Najnowsze wpisy
  • CfP: Cmentarze świata
  • CfP: XVI Studencka Konferencja Starożytnicza
  • Rudolf Glaber, Kroniki roku tysiącznego
  • Linguistica Copernicana 17, 2020
  • CfP: Gatunki literatury antycznej. Tradycja, recepcja i współczesna refleksja literaturoznawcza
Archiwa

Classica Mediaevalia et cetera

Antyk, średniowiecze, renesans

Proudly powered by WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.

  • Home
  • Events
  • Informacje
    • Ustawienia Ciasteczek
  • Kontakt
  • Newsletter
  • Wiadomości