Skip to content

Classica Mediaevalia et cetera

Antyk, średniowiecze, renesans

  • Wszystkie wpisy
  • Informacje
  • Newsletter
  • Kontakt
Książki Publikacje

Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.). Część II. Pokarm dla ciała i ducha

kwi 7, 2015

Nakładem Wydawnictwa UŁ ukazała się pod redakcją Macieja Kokoszki książka pt. Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część II, Pokarm dla ciała i ducha (Łódź 2014, seria: Byzantina Lodziensia XX).

Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.). Część II. Pokarm dla ciała i ducha
Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.). Część II. Pokarm dla ciała i ducha

Więcej informacji: strona wydawnictwa

facebookFacebook
TwitterTweet

Nawigacja wpisu

Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.). Część I. Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.)
Krzysztof Jagusiak, Maciej Kokoszko, Zofia Rzeźnicka, Cereals of antiquity and early Byzantine times

Powiązane

Lucjusz Anneusz Seneka, Agamemnon

Marek Węcowski, Tu jest Grecja! Antyk na nasze czasy

Stanisław Śnieżewski, Studia stylometryczne nad Metamorfozami Owidiusza, tom II: Prozodia

Menu
  • Wszystkie wpisy
  • Informacje
  • Newsletter
  • Kontakt
Archiwa
Ostatnie wpisy
  • Konkurs na stanowisko doktoranta/-tki w projekcie badawczym na Wydziale Historii UW
  • Lucjusz Anneusz Seneka, Agamemnon
  • Marek Węcowski, Tu jest Grecja! Antyk na nasze czasy
  • Stanisław Śnieżewski, Studia stylometryczne nad Metamorfozami Owidiusza, tom II: Prozodia
  • Zmarła dr hab. Joanna Rybowska
Meta
  • Zaloguj się
  • Kanał wpisów
  • Kanał komentarzy
  • WordPress.org

Classica Mediaevalia et cetera

Antyk, średniowiecze, renesans

Proudly powered by WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.

  • Home
  • Events
  • Informacje
    • Ustawienia Ciasteczek
  • Kontakt
  • Newsletter
  • Wpisy