Skip to content

Classica Mediaevalia et cetera

Antyk, średniowiecze, renesans

  • Wszystkie wpisy
  • Wydarzenia
  • Informacje
  • Newsletter
  • Kontakt
Książki Publikacje

Rafał Hryszko, Rozalia Sasor, Średniowieczne słodycze katalońskie w źródłach i literaturze

ByKrzysztof Nowak

Cze 4, 2018 Catalana, Iberica, Mediaevalia

Nakładem TW Historia Iagellonica ukazała się książka Rafała Hryszki i Rozalii Sasor pt. Średniowieczne słodycze katalońskie w źródłach i literaturze (z wyborem tekstów z XIV i XV wieku) (Kraków 2018).

Rafał Hryszko, Rozalia Sasor, Średniowieczne słodycze katalońskie w źródłach i literaturze
Rafał Hryszko, Rozalia Sasor, Średniowieczne słodycze katalońskie w źródłach i literaturze

Więcej informacji: strona wydawnictwa

facebook Facebook
Twitter Tweet
Follow Follow us
custom Share
custom Share
custom Share
custom Share
custom Share

Zobacz wpisy

Maciej Piegdoń, W cieniu „metus Gallicus”
Liber Vetustissimus Gorlicensis 1305–1416 (1423), część I

Powiązane

Książki Publikacje

Piotr Kołpak, Kult świętych patronów Królestwa Polskiego w czasach Jagiellonów

Książki Publikacje

Lidia Grzybowska, Kazania de tempore i de sanctis Mikołaja z Błonia

Czasopisma Publikacje

Quaestiones Oralitatis IV (2018/2019)

Strona
  • Wszystkie wpisy
  • Wydarzenia
  • Informacje
  • Newsletter
  • Kontakt
Najnowsze wpisy
  • Zmarł dr Józef Macjon
  • Piotr Kołpak, Kult świętych patronów Królestwa Polskiego w czasach Jagiellonów
  • Lidia Grzybowska, Kazania de tempore i de sanctis Mikołaja z Błonia
  • CfP: Quaestiones Oralitatis VI 2021
  • Quaestiones Oralitatis IV (2018/2019)
Archiwa

Classica Mediaevalia et cetera

Antyk, średniowiecze, renesans

Proudly powered by WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.

  • Home
  • Events
  • Informacje
    • Ustawienia Ciasteczek
  • Kontakt
  • Newsletter
  • Wiadomości